menu
YSM 615

Magnetni bežični punjač 15W

  1. Višestruka zaštita 
  2. Bežično punjenje 15W 
  3. Kompatibilan sa Apple MagSafe

Savršeno rešenje u automobilu

Zahvaljujući funkciji okretanja 360° i podesivom uglu za optimalno gledanje ekrana, magnetni nosač otvora za punjenje telefona predstavlja savršeno rešenje u automobilu.
Další
Zpět
Savršeno rešenje u automobilu

15 W

Punjač podržava brzo punjenje sa izlaznom snagom od 15 W. Zahvaljujući pametnom čipu, punjač prepoznaje vaš uređaj i započinje punjenje s optimalnom snagom.
Další
Zpět
15 W

360°

Zakretni zglob s rotacijom od 360° vam omogućava da držite vaš uređaj pod optimalnim uglom.
Další
Zpět
360°

MagSafe

Magnetni priključak za telefon i bežično punjenje kompatibilni su sa MagSafe tehnologijom za Apple iPhone 12 ili novije telefone.
Další
Zpět
MagSafe

Kompatibilan sa Apple MagSafe

Zahvaljujući funkciji okretanja 360° i podesivom uglu za optimalno gledanje ekrana, magnetni nosač otvora za punjenje telefona predstavlja savršeno rešenje u automobilu. Magnetni priključak za telefon i bežično punjenje kompatibilni su sa MagSafe tehnologijom za Apple iPhone 12 ili novije telefone. 

Bežično punjenje 15W 

Punjač podržava brzo punjenje sa izlaznom snagom od 15 W. Zahvaljujući pametnom čipu, punjač prepoznaje vaš uređaj i započinje punjenje s optimalnom snagom. Za postizanje brzog punjenja potrebno je da priključite adapter sa QC 3.0 ili PD 20W tehnologijom na punjaču. 
Nosač je dizajniran za pouzdano pričvršćivanje na ventilacionu rešetku automobila. Zakretni zglob s rotacijom od 360° vam omogućava da držite vaš uređaj pod optimalnim uglom. Punjač je kompatibilan sa svim telefonima opremljenim sa tehnologijom bežičnog Qi standarda, direktno iz fabrike ili možete kupiti preporučen kompatibilan pribor.

Višestruka zaštita 

Višestruka zaštita će zaštititi vaš telefon od oštećenja. Nosač je opremljen s detektorom za strane predmete i zaštitom od pregrejanja, ulaznog prenapona i izlazne prekomerne struje. 
YSM 615

Specifikacije:

Ulaz DC 9 V / 1,6 A, USB C
Izlaz 5 W / 7,5 W / 10 W / 15 W
Rastojanje prenosa 5–10 mm
Efikasnost punjenja 73 %
Frekvencija 100–150 kHz
Veličina proizvoda 66×66×29 mm
Težina 45 g 
Materijal ABS + Akril
  USB C kabl za punjenje je uključen
Dužina kabla 1 m

Preuzmi

Manual Preuzmi
Declaration of Conformity Preuzmi
Images Preuzmi