menu
YKB 3600US

Ultra kompaktna RGB mehanička tastatura ATOM

  1. Ultra kompaktne dimenzije
  2. Potpuno individualno pozadinsko osvetljenje
  3. Uklonjivi USB-C kabl s bužirom

Mehaničko stanovište

Ako su vam najbolje performanse u igrici i najbolji K/D rezultat ono što vam je zaista važno, upravo ste pronašli svoju tastaturu. ATOMiziranje mojih neprijatelja je zasnovano na tome da su vrhunski mehanički Kailh Box White tasteri ugrađeni u moje kućište koje karakteriše nežan pritisak i opipljivi dodirni udarac koji prati i pritiskanje i otpuštanje tastera. Ovo će garantovati savršenu kontrolu i osetljivost u svakoj situaciji.

Kompaktna, ali izdržljiva

Ističem se svojom visokom izdržljivošću uprkos svojoj maloj veličini. Zahvaljujući mojim kvalitetnim Double-Shot PBT dugmadima, teško da ću se istrošiti, ostat ću kao nov čak i nakon nekoliko stotina sati igranja. Pored toga, možete promeniti moje tastere po želji zahvaljujući njihovoj trobojnoj kombinaciji. Sa kućištem koje ima 61 odsto veličine standardne tastature, kompaktnost je još veća.

Najveće vreme za sjaj

Potpuno podesivo RGB pozadinsko osvetljenje je sigurna stvar za mene. Podešavanje se postiže preko prilagođenog softvera koji vam omogućava da postavite i makroe. Međutim, moje korisne funkcije za igranje ne mogu se videti na prvi pogled. Zaključavanje tastera WIN i drugih čestih prečica je samo jedna od mojih mnogih specijalnosti za unošenje mira u vaše igranje. Potpuna pokrivenost N-Key rollover će vam garantovati stopostotni zapis svakog pritiska na taster, uključujući nekoliko tastera istovremeno.
YKB 3600US

Specifikacije:

Tip prekidača KAILH BOX Belo
Stil prekidača Klik
Taktička sila prekidača 55±10 gf
Sila operacije prekidača 45±15 gf
Ukupno putovanja prekidača 3,60 ± 0,3 mm
Impuls prekidača 1,8 ± 0,3 mm
Električni život prekidača 80.000.000 ciklusa
Tasteri  61 (ANSI US)
Registracija svakog pritiska N-Key Rollover
Boja pozadinskog osvetljaja Pun RGB, 16,8 miliona boja
Nominalni ulaz 5V DC / 300 mA (USB C)
Dimenzije 293 x 103 x 42mm
Dužina kabla 1,8 m (uklonjiv tip C - uključen)
Težina tastature 550 g
Zahtevi sistema USB priključak
  Windows Vista/7/8/10

Preuzmi

Manual Preuzmi
Software Preuzmi
Images Preuzmi