menu
YSP 1002 RGB

Gaming RGB soundbar

  1. Podesivo RGB pozadinsko osvetljenje
  2. Bluetooth i USB povezivanje
  3. Impresivan zvuk i podesive basove

ZA KUĆNI BIOSKOP I BAŠTENSKE ZABAVE

Ako tražite visokokvalitetan soundbar zvučnik u kome možete da uživate i koji može da doda zvuk vašem TV-u, računaru za igre i zabavi u bašti zahvaljujući kvalitetnim zvučnim performansama, cenićete bežični soundbar zvučnik SPARK YENKEE YSP 1002. Dva zvučnika od 10 W pružaju zvuk visokog kvaliteta. Lagani soundbar zvučnik teži 720 grama i lako se prenosi iz vaše sobe u baštu, povezuje se na USB izvor napajanja i daljinski uparuje preko Bluetooth 5.2 sa vašim telefonom, na primer. I zabava može da počne.


SLUŠANJE SA PRAVIM BASSOM

Bežični soundbar zvučnik SPARK YENKEE YSP 1002 ima intuitivno podešavanje jačine zvuka i okretno dugme za uključivanje. Funkcije se podešavaju pomoću dugmadi na dodir.  Možete odabrati do četiri podešavanja basa kako bi odgovarali vašoj omiljenoj muzici, zvucima sportske igre ili uzbudljivom blokbasteru. Filmsko iskustvo je malo bliže bioskopu, ali iz udobnosti vaše dnevne sobe.


ISKUSTVO KOJE OŽIVLJAVA BOJAMA

Pored odličnog zvuka, uživaćete i u živopisnim bojama. Pozadinsko osvetljenje zvučnika prikazuje različite prelaze boja u 13 RGB varijacija kako bi upotpunilo vaše muzičko iskustvo. Ako odlučite da nabavite SPARK YENKEE YSP 1002 soundbar zvučnik, uživaćete u odličnom kvalitetu zvuka iz dva integrisana zvučnika u kompaktnoj i laganoj jedinici koja se može postaviti na bilo koju suvu površinu.
 
YSP 1002 RGB

Specifikace:

Izlazna snaga: 10 W RMS
Ulaz za napajanje: USB A 5V DC / 1A min.
Audio ulaz: USB A
Jedinica zvučnika: 2x 2""
Bluetooth verzija: v5.2
Frekvencijski odziv: 100Hz ~ 20KHz
SNR: ≥75dB
Maksimalna snaga predajnika na 2,4 GHz - 2,4835 GHz: 2mV
Dužina USB kabla: 1,4 m
Dimenzije: 397 x 76 x 74 mm
Težina: 720 g

Preuzmi

Declaration of Conformity Preuzmi
Manual Preuzmi
Images Preuzmi