menu
YMS 5050

Ergonomičan bežičan miš SHELL

  1. Podržava prirodan položaj ručnog zgloba
  2. Ne stavlja pritisak na glavne nerve ručnog zgloba
  3. Smanjuje rizik od sindroma karpalnog tunela

Svideće vam se na prvi pogled

Niko ne želi da se povrediš na poslu. Ja sigurno ne. Zato se skupilo nekoliko pametnih glava, a sad ste dobili i mene. Ja sam 2,4G bežični miš koji je dizajniran da promoviše prirodno pozicioniranje zgloba i smanji rizik od sindroma karpalnog tunela (CTS) i drugih stresova povezanih sa svakodnevnim korišćenjem kompjuterskog miša.

Zgodan radnik

Nijedna tabela ili dokument neće se sakriti od mene. A sada ću vam dati dokaze umesto obećanja. Ugao i visina se biraju tako da zglob bude u optimalnom položaju. Sva dugmad, uključujući dugme za skrolanje, DPI i bočna dugmad su lako dostupni i laki za upotrebu. Povrh svega, ja sam miš sa 6 dugmadi sa optičkim senzorom i rezolucijom do 2400 DPI.

Mogu da podnesem mnogo

Takođe sam pogodan za entuzijastične surfere internetom ili neumorne radnike kojima je računar još jedan prijatelj. Imam prijemnik 2u1, tako da možete da me povežete sa USB C ili USB A uređajem. Sa svojim ergonomskim oblikom i površinom koja je prijatna na dodir, apsolutno sam savršen izbor za kancelariju i kućnu upotrebu. Takođe imam ugrađeni nano prijemnik sa radnim rastojanjem od <10 metara i prekidač za napajanje za uštedu energije baterije.
YMS 5050

Specifikacije:

Osetljivost 1000/1600/2400 DPI
Tip interfejsa USB (USB A + USB C)
Ulaz 1x AA alkalne baterije - 1,5V DC
Dimenzije 118 x 77 x 53 mm
Težina 119 g
  Baterije su uključene
Zahtevi sistema USB priključak
  Windows 7/8/10
  Mac OS X

Preuzmi

Manual Preuzmi
Declaration of Conformity Preuzmi
Images Preuzmi