menu
YMS 3000

PRO e-Sport RGB miš za igranje ZERO

  1. Apsolutno bešavan 3360 senzor
  2. Oblik dizajniran od strane profesionalnih igrača
  3. Programabilna dugmad i RGB pozadinsko svetlo 

Šansa za predaju? NULA

Stvorili su me profesionalni igrači koji su me predodredili za jednu misiju - da vas postavim na tron virtuelnih bitaka. Ja ću postati produženi deo vašeg tela, dajući vam priliku da postignete iste rezultate kao što je pokazao profesionalni igrač Counter-Strike Patrik „Zero“ Žudel koga vodim na putu do pobede. Takođe ću vam osvetliti put do vrha svojim podesivim RBG pozadinskim osvetljenjem.

Svestran, ali bez kompromisa

Moj ergonomski oblik savršeno se uklapa u ruke različitih veličina, baš kao što se moja funkcionalnost graciozno usklađuje sa brojnim različitim rukama. Zahvaljujući sofisticiranoj ergonomiji igranja, moja programabilna bočna dugmad su vrlo lako dostupna bez rizika da ih nehotice pritisnete. Omron 20M mikro prekidači će tada garantovati lako prepoznatljivo aktiviranje levog i desnog dugmeta.

Veliki pištolj sa laganim dizajnom

Čak se ni sto ne usuđuje da mi odoli – moj besprekorni 3360 senzor može da se kreće po njemu sa najvećom lakoćom i glatkoćom zahvaljujući dve velike teflonske klizaljke. Sa istom namerom korišćen je i specijalni „parakord” kabl koji garantuje blic odgovor bez ograničavanja mojih pokreta na bilo koji način.
YMS 3000

Specifikacije:

Broj dugmadi 6
Ulaz DC 5V / 150 mA
Interfejs USB
Senzor miša PMW3360
Rezolucija ≤ 12 000 DPI
Brzina prozivanja 125/500/1000Hz
Ubrzavanje 50G
Dužina kabla 180 cm
Dimenzije 122 x 66 x 44 mm
Težina 78g
Zahtevi sistema USB priključak
  Windows 7/8/10

Preuzmi

Software Preuzmi
Manual Preuzmi
Images Preuzmi