menu
YSM 611

Držač telefona u automobilu

  1. Vrhunski materijali
  2. Vollautomatische Verriegelung

Vraća snagu baterije

Verovatno ste doživeli situaciju da vas je iznenadila prazna baterija na telefonu tokom dugog putovanja automobilom. Da li vam je potrebna navigacija ili ste zabrinuti za mikrospavanje? U takvom trenutku možete se osloniti na auto držač ISM 611 koji omogućava stabilno, snažno i brzo punjenje na dodir od 5 V do 15 V. Jednostavno stavite telefon u držač koji se automatski zaključava i počinje da se puni, tako da ne ne morate brinuti ni o čemu. Možete da se koncentrišete na putovanje, hands-free poziv ili svoju omiljenu muziku na Spotifi-u.

Bezbedno punjenje sa Ki sertifikatom

ISM 611 automatski držač za automobil je dobio Ki sertifikat, koji garantuje bezbedno i pouzdano bežično punjenje (na dodir). Punjenje se može samo deaktivirati ako postoji rizik od pregrevanja, oštećenja uređaja ili ako neočekivana prepreka sprečava punjenje – na primer, neodgovarajući poklopac za mobilni telefon. Držač za automobil na taj način povećava sigurnost telefona ne samo u starijim automobilima, gde neispravan električni utikač ili fluktuirajući napon mogu izazvati problem.

Savršeno se prilagođava vašem automobilu

Zahvaljujući izmenljivom kraju, možete birati između pričvršćivanja na ventilaciju ili na usisnu čašu koju, na primer, postavite na komandnu tablu. Telefon će ostati u bezbednom položaju u držaču ISM 611 - čak i ako neočekivano zakočite. Zahvaljujući odabranim vrhunskim materijalima, držač je snažan i robustan. Koristeći jednostavno podešavanje ruke, možete odabrati visinu, rastojanje i ugao telefona u 360°, tako da se telefon može lako videti sa položaja vozača ili čak suvozača - u skladu sa trenutnim potrebama.
 
YSM 611

Specifikacije:

Ulaz: 5V/2A, 9V/2A, USB C
Izlaz: 5W/7,5W/10W/15W
Standard proizvoda: Qi
Restojanje punjenja: ≤6 mm
Ekokasnost punjenja: ≤80 %
Težina: 151g
Dimenzije: 125,8x70,8x12,5mm
Pogodno za telefone sa širinom od: 66-95mm
Materijal: ABS + PC
USB C kabl za punjenje uključen  
Dužina kabla: 1 m 

 

Preuzmi

Images Preuzmi