menu
YCR 401

Čitač kartica

  1. Aluminijumska legura
  2. Univerzačna kompatibilnost
  3. Kompaktan i pogodan za putovanja

JEDAN UREĐAJ MOŽE SVE ČITATI

Da li i vama smeta neverovatan broj vrsta memorijskih kartica kojima su opremljeni elektronski uređaji? Da li treba da kopirate video zapise, fotografije ili muziku da biste podelili iskustva sa prijateljima, ali ne znate kako da ih prenesete? Onda sam tu za vas, Yenkee ICR 401 univerzalni USB čitač kartica može da podrži sve verzije SD, Micro SD i TF kartica.

2 KONEKTORA – X OPCIJE PRIKLJUČIVANJA

Više ne morate da brinete o tome koji tip USB-a ima vaš ili prijateljski elektronski uređaj. Opremljen sam sa dva USB konektora tipa USB C 2.0 i USB A i zahvaljujući plug and play funkciji možete da me povežete sa skoro svim pametnim uređajima kao što su mobilni, tablet, laptop ili računar. Jednostavno utaknite i kopirajte.

BRZINA UMOTANA U ELEGANCIJU

Brzina prenosa podataka je moja specijalnost, jer jedan od mojih USB-C konektora prenosi podatke brzinom do 480 Mps, a drugi USB-A čak i do 5 Gbps! Osim toga, ja sam jedan od retkih koji mogu da upisuju i čitaju podatke sa dve memorijske kartice odjednom, a to je uvek zgodno. A kada pogledate moje elegantno polirano aluminijumsko kućište i kompaktnu veličinu, zaljubićete se u mene na prvi pogled i volećete da me pokazujete svojim prijateljima u pokretu.
YCR 401

Specifikacije:

Brzina prenosa Do 5 Gbps
Ulaz SD/TF dvostruki slot
Podrška SDXC,SDHC,SD,MMC,RS-MMC,Micro SDXC,TF Card/Micro SD,Micro SDHC Card,UHS-I Cards
Izlaz USB A 3.0 brzina prenosa do 5Gbps
  USB C 2.0 brzina prenosa do 480Mps 
Kompatibilnost Microsoft Windows
  Mac OS
  iPad OS
  Android
  Linux
  Google Chrome OS
Materijal Aluminijum + ABS 
Veličina 70 × 22 × 9 mm
Težina 23 g

Preuzmi

Manual Preuzmi
Images Preuzmi