menu
YSP 3000GN

TWS Bluetooth zvučnik HAMMER

  1. Bluetooth 5.0
  2. Prenosiv i moderan
  3. Otporna konstrukcija na udarce

Hammer protiv dosade

Ako želite da se zabavite sa prijateljima ili kolegama u bašti, parku ili na poslu, morate me povesti sa sobom. Ja sam, u stvari, Yenkee ISP 3000GN Hammer bežični Bluetooth zvučnik, i dosada će vam od sada biti nepoznat koncept. Povežite me sa svojim telefonom, tabletom ili mp3 plejerom, pozovite prijatelje i kućna zabava može da počne.

Veliki prostor za zabavu

Pošto sam opremljen TWS (pravi bežični stereo) tehnologijom, možete mi povezati još jedan Bluetooth zvučnik, udvostručavajući moju snagu na 40 vati. Sa takvom vrstom zvuka mogu da se zaista dobro provedem u bašti ili u teretani, a da se ne iscrpim.

Mogu izdržati ono što drugi ne mogu

U mom robusnom vodootpornom dizajnu, koji može da izdrži skoro svaki tretman, nalazi se punjiva litijum-jonska baterija velikog kapaciteta od 2.500 mAh. Zahvaljujući tome, mogu da reprodukujem do 22 sata bez ikakvih problema. A kada ostanem bez napona, vrlo brzo se punim preko USB-C konektora, tako da zabava može da se nastavi.

Poveži me sa svime

Moji programeri su pametno ugradili Bluetooth 5.0 bežičnu tehnologiju, koja je potpuno kompatibilna sa starijim uređajima i nižim verzijama Bluetooth-a. Osim toga, imam i priključak od 3,5 mm, tako da možete da povežete svoj muzički izvor kablom. A zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i hands-free funkciji, možete razgovarati sa mamom bez potrebe da držite telefon na uhu.
YSP 3000GN

Specifikacije:

Bluetooth verzija 5.0
Rastojanje prenosa do 10m
Izlazna snaga 20W (RMS)
Drajver jedinica φ 66 mm
Frekventni odziv 60Hz-15kHz
Koeficijent signal-šum  ≥85dB
Maksimalna snaga predajnika 100 mW na 2,4 GHz - 2,4835 GHz
Tip baterije Litijum-jonska (7.4V/2500mAh)
Ulazna snaga DC 5V/1A (TYPE C)
AUX 3,5mm utikač
Vreme reprodukcije < 22h (50% volume)
Dimenzije 280 x 111 x 86mm
Težina 1500g

Preuzmi

Declaration of Conformity Preuzmi
Manual Preuzmi
Images Preuzmi