menu
YSM 300

Bluetooth selfi štap sa stalkom

  1. Kombinacija selfi štapa i stalka
  2. Izdržljiv i lak
  3. Bluetooth daljinski upravljač
Snimite savršene selfije, grupne fotografije ili ubrzane snimke kao nikada ranije uz naš profesionalni držač stativa za selfije za mobilne telefone. Sa ovim nosačem možete lako da uhvatite najbolje trenutke zahvaljujući savršenoj stabilizaciji i glatkoj kontroli.

Kompatibilan sa većinom Android i iOS telefona od 4" do 6", naš držač za selfi stativ je savršen za sve koji žele da poboljšaju svoju fotografiju. Koristite svoj pametni telefon da biste ispunili svoje kreativne ideje i postigli odlične rezultate.

Naš držač stativa za selfije sa Bluetooth daljinskim okidačem savršen je za putovanja i lako se uklapa u vašu torbu ili ranac. Sa ovim držačem možete uhvatiti najbolje trenutke bilo kada i bilo gde, bilo da ste na odmoru ili u svakodnevnom životu.

Jednostavan za korišćenje i podešavanje držača zahvaljujući intuitivnim kontrolama i jednostavnom dizajnu. Sve što treba da uradite je da povežete telefon, podesite željeni ugao i snimak može da počne. Zahvaljujući glatkoj kontroli i stabilizaciji, ne morate da brinete o zamućenim fotografijama.

Naš selfi držač stativa za mobilne telefone napravljen je od vrhunskih aluminijumskih materijala koji obezbeđuju ne samo snagu i izdržljivost, već i elegantan i moderan izgled. Sa ovim nosačem izgledaćete profesionalno i vaše fotografije će se istaknuti. Pored toga, ovaj nosač je dizajniran da traje dugi niz godina i služiće vam dugo vremena.
 
YSM 300
Bluetooth: 4.2
Vtup: 5.0V / 0.1A
Micro USB  
Baterija: 50mAh
Delka stativu: od 20 cm do 83 cm
Vhodne pro chitre telefoni: od 60 mm do 90mm (šířky)
Maks. Težina: 15 kg
Hmotnost: 170 g

Preuzmi

Images Preuzmi