menu
YAC 5002

Bežični punjač

  1. Izlazna snaga 3W
  2. USB A i USB C konektori
  3. Kompatibilan sa Samsung Watch.

To vraća snagu na sat

Nemojte se iznenaditi kada se baterija u vašem Samsung pametnom satu isprazni. Kad god sednete za računar, laptop ili drugi uređaj koji omogućava punjenje preko USB porta, možete da povežete IENKEE IAC 5002 punjač za Samsung sat. Zahvaljujući snažnom punjenju od 3V sa magnetnom površinom, vaš sat će uskoro biti spreman za druge zadatke, navigaciju, sport ili zabavu.


Efektivno punjenje sa magnetnom površinom

Povežite Samsung punjač za sat IENKEE IAC 5002 na besplatni USB-C ili USB-A port na svom uređaju i postavite sat na magnetnu površinu punjača. Počeće da se pune automatski. Možete lako pratiti napredak punjenja na ekranu svog sata, kao i obaveštenja i druge funkcije koje ste podesili na svom satu. Punjač ima ukusan beli dizajn koji će se dobro slagati sa vašim Apple uređajima.


Čak stane u džep košulje

Zaboravite kablove za punjenje i adaptere za napajanje. Vaš Samsung sat će se puniti jednostavnim postavljanjem na magnetnu površinu punjača IENKEE IAC 5002. Zahvaljujući direktnoj USB vezi, sat je „pri ruci“ i nije vam potrebna druga utičnica. Punjač je kompaktan i težak je samo 20 g. Možete ga čuvati u torbi za laptop, ili ga lako možete odložiti u džep, ranac ili žensku tašnu i nositi sa sobom sve vreme.
 
YAC 5002

Specifikace:

Ulaz: 5,0V/0,5A
USB A / Tip C  
Izlaz: max. 3,0 W
Materijali: ABS + Metal
Stopa konverzije: ≤ 73 %
Dimenzije: 70x33,8x10,5 mm
Težina: 20 g

Preuzmi

Images Preuzmi