menu
YAC 5001

Bežični punjač

  1. Izlazna snaga 3W
  2. USB A i USB C konektori
  3. Kompatibilan sa Apple Watch-om.

Pogodno punjenje sata direktno sa uređaja

Nemojte se iznenaditi kada se baterija u vašem Apple pametnom satu isprazni. Kad god sednete za računar, laptop ili drugi uređaj koji omogućava punjenje preko USB porta, povežite IENKEE IAC 5001 punjač za Apple Vatch. Zahvaljujući snažnom punjenju od 3V preko magnetne površine, vaš sat će uskoro biti spreman za druge zadatke, navigaciju, sport ili zabavu.


Pogledajte napredak direktno na ekranu

Povežite Apple Vatch punjač IENKEE IAC 5001 sa slobodnim USB-C ili USB-A portom na svom uređaju i postavite sat na magnetnu površinu punjača. Počeće da se pune automatski. Možete lako pratiti napredak punjenja na ekranu svog sata, kao i obaveštenja i druge funkcije koje ste podesili na svom satu. Punjač ima ukusan beli dizajn koji će se dobro slagati sa vašim Apple uređajima.


Punjač takođe staje u vaš džep

Zaboravite kablove za punjenje i adaptere za napajanje. Vaš Apple Vatch će se puniti jednostavnim postavljanjem na magnetnu površinu punjača IENKEE IAC 5001. Zahvaljujući direktnoj USB vezi, sat je „pri ruci“ i nije vam potrebna druga utičnica. Punjač je kompaktan i težak je samo 20 g. Možete ga čuvati u torbi za laptop, ili ga lako sakriti u džep, ranac ili žensku tašnu i nositi sa sobom sve vreme.
 
YAC 5001

Tehnički podaci:

Ulaz: 5,0V/0,5A
USB A / Tip C  
Izlaz: max. 3,0 W
Materijali: ABS + Metal
Stopa konverzije: ≤ 73 %
Dimenzije: 70x33,8x10,5 mm
Težina: 20 g

Preuzmi

Images Preuzmi