menu
YSM 715 MGS

Magnetni bežični punjač telefona 15W za automobil

  1. Višestruka zaštita
  2. Bežično punjenje 15W
  3. Kompatibilan sa Apple MagSafe

Vraća snagu istrošene baterije

Mora da ste doživeli situaciju da vas je iznenadila prazna baterija na telefonu tokom dugog putovanja automobilom. Da li vam je potrebna navigacija ili želite da slušate svoj omiljeni podkast? U takvom trenutku možete se osloniti na IENKEE ISM 715 magnetni bežični punjač, koji omogućava stabilno, snažno i brzo bežično punjenje do 15 V. Postavite telefon na površinu za punjenje i magnetima se fiksira u pravom položaju, kako bi punjenje bilo što efikasnije. Punjač će se tada automatski uključiti. Možete da se koncentrišete na putovanje, hands-free poziv ili svoju omiljenu muziku na Spotifi-u.

Savršeno se prilagođava vašem automobilu

Sigurno pričvrstite magnetni punjač na ventilacionu rešetku na instrument tabli. Zahvaljujući okretnom zglobu, možete podesiti ugao gledanja telefona od 360° tako da se ekran može udobno videti sa vašeg sedišta ili sa sedišta putnika. Telefon će ostati u podešenom položaju u punjaču IENKEE ISM 715 - čak i ako neočekivano kočite. Zahvaljujući odabranim vrhunskim materijalima aluminijuma i kožne kože, punjač će se uklopiti u unutrašnjost vozila.

Sigurno i stabilno punjenje

YENKEE ISM 715 magnetni punjač za automobile obezbeđuje bezbedno i pouzdano bežično punjenje kompatibilno sa MagSafe tehnologijom. Punjenje se može automatski deaktivirati ako postoji rizik od pregrevanja ili oštećenja uređaja, ili ako neočekivana prepreka sprečava punjenje - na primer, neodgovarajući poklopac za mobilni telefon. Punjač na taj način povećava sigurnost uređaja ne samo u starijem automobilu, gde neispravan električni utikač ili fluktuirajući napon mogu izazvati problem.
YSM 715 MGS

 

Ulaz: 5 V / 2 A, 9 V / 2 A
Priključak tipa C   
Izlazna snaga: 5 W / 7,5 W / 10 W / 15 W
Rastojanje prenosa: ≤ 6 mm
Efikasnost: 75%~80%
Materijal: Legura aluminijuma magnezijuma + PU koža 
Dimenzije: 95,7 x 64 x 11,35 mm
Težina: 73.6 g
USB C kabl za punjenje je uključen  
Dužina kabla: 1 m

Preuzmi

Manual Preuzmi
Images Preuzmi