menu
YHP 08BT

Bežične slušalice sa aktivnim poništavanjem buke HARMON

  1. Režim aktivnog smanjenja buke
  2. Intuitivne kontrole dodirivanjem
  3. Izuzetno udobno nošenje

Intuitivno i praktično

HARMON slušalice poseduju intuitivne kontrolne dugmiće osetljive na dodir koji vam omogućavaju jednostavno upravljanje muzikom i prilagođavanje jačine zvuka jednim dodirom. Glatka i odzivna površina osetljiva na dodir dizajnirana je za udobnost i pruža besprekorno iskustvo korisnika. Zahvaljujući ovim kontrolama osetljivim na dodir, možete uživati u muzici a da nikada ne morate vaditi telefon iz džepa.
Další
Zpět
Intuitivno i praktično

Izvrsna veza i čist zvuk

Digni svoje iskustvo slušanja na viši nivo sa HARMON, premium TWS slušalicama koje kombinuju cutting-edge Bluetooth 5.3 tehnologiju sa pouzdanim JL7006A8 čipsetom, kako bi pružile superiorni kvalitet zvuka i performansi. Bilo da strimujete muziku ili obavljate telefonske pozive, HARMON će obezbediti kristalno jasan zvuk i besprekornu konektivnost.
Další
Zpět
Izvrsna veza i čist zvuk

Suzbijanje buke i način transparentnosti

Harmon slušalice dolaze sa više moda kako bi odgovarale svim vašim potrebama. Aktivni režim smanjivanja buke (ANC) pomaže u blokiranju nepoželjnih zvukova i stvara uronjen i bez ometanja doživljaj slušanja. Režim transparentnosti omogućava vam da ostanete svesni svoje okoline dok uživate u muzici. Režim muzike pruža poboljšano i izbalansirano zvučno iskustvo za vaše omiljene pesme, dok režim igranja obezbeđuje visokokvalitetan zvuk za vaše igračke sesije. Prebacivanje između ovih režima je jednostavno i bez problema, što vam daje fleksibilnost da odaberete savršen režim za bilo koju situaciju.
Další
Zpět
Suzbijanje buke i način transparentnosti

Savršen izbor

U celini, Harmon TWS slušalice nude jedinstvenu kombinaciju stila, performansi i funkcionalnosti, što ih čini savršenim izborom za svakoga ko traži bežične slušalice vrhunskog kvaliteta zvuka, besprekornu povezanost i izvanrednu udobnost.
Další
Zpět
Savršen izbor

Za aktivnosti uz omiljenu muziku

Bilo da ste aktivni sportista ili samo želite da trčite ili prošetate posle škole ili posla, potrebne su vam slušalice koje podržavaju vaše iskustvo svake lične pobede. HARMON YENKEE YHP 08BT nudi odličan kvalitet zvuka za poboljšanje vaših performansi. Težina jedne slušalice je samo 4 grama – vaša udobnost za vaše uši. Uživajte u nesputanom slušanju dok se bavite sportom i putujete po gradu.

Kristalno čist poziv

U užurbanom radnom danu, ništa ne sme da ometa nesmetanu komunikaciju. Slušalice HARMON YENKEE YHP 08BT TWS savršeno su prikladne za ovu svrhu. Imaju dvostruki mikrofon visokog kvaliteta koji ne samo da pruža odličan kvalitet zvuka, već i zgodnu funkciju ANC (aktivno poništavanje buke). Kada šetate napolju, možete da uključite režim transparentnosti da biste ostali upozoreni na okolinu (i unapredili svoju bezbednost), na primer kada prelazite put.

Napunjeno za visokokvalitetno slušanje

Za slobodu od kablova kad god treba da ustanete sa posla ili za slobodu slušanja omiljene muzike, HARMON YENKEE YHP 08BT ne treba žice. Slušalice se uparuju sa vašim uređajem koristeći modernu Bluetooth 5.3 tehnologiju. Ove bežične slušalice imaju kvalitetne integrisane baterije koje traju mnogo sati aktivne upotrebe. Zatim ih jednostavno napunite u priloženoj transportnoj kutiji. Ne možete prestati da slušate sa HARMON slušalicama.
YHP 08BT
Bluetooth: v5.3
BT profili: A2DP\AVCTP\AVDTP\AVRCP\HFP\SPP\
SMP\ATT\GAP\GATT\RFCOMM\SDP\L2CAP
Podržani Bluetooth kodeci: AAC/SBC
Domet rada: <10m
Punjenje kućišta: DC 5V (Type C) / 200±20mA
Vreme punjenja slušalica: 1,5h
Vreme punjenja kućišta: 2h
Vrijeme reprodukcije sa isključenim ANC-om: 7,5h + 16,5h (60%-70% jačine zvuka)
Vrijeme reprodukcije sa uključenim ANC-om: 6h + 18h (60%-70% jačine zvuka)
Prečnik zvučnika: 13 mm
Frekvencijski odziv: 20Hz - 20kHz
Osetljivost: 98dBA
Impedansa: 32Ω
Maksimalna snaga odašiljača na 2,4GHz - 2,4835GHz: 5mW
Kapacitet punjivog kućišta: 320mAh (Litijski polimer)
Kapacitet baterije slušalica: 32mAh (Litijski polimer)
Dimenzije punjivog kućišta: 57.5 x 50 x 25 mm
Težina punjivog kućišta: 37 g
Težina jedne slušalice: 4 g

Preuzmi

Declaration of Conformity Preuzmi
Manual Preuzmi
Images Preuzmi