menu
YKB 2020CS

2.4G ​​bežična tastatura PRIME

  1. Plug & Play
  2. Ergonomičan dizajn
  3. Rešenje za kuću i kancelariju

Mešam se u trgovinu mišem

Hvalim se multimedijalnim tasterima pomoću kojih možete da pokrećete ili kontrolišete svoje najčešće korišćene aplikacije bez muke da ih lovite po radnoj površini pomoću kursora miša. Povrh toga, tih sam kao miš! Dok neke od mojih kolega zvuče kao pisaće mašine naših dedova, ja ću juriti kroz vaš radni dan a da vam ne ometam nepotrebno pažnju zahvaljujući svojim niskoprofilnim tasterima i finoj dijafragmi.

Mogu čak i da popijem šoljicu kafe sa tobom

Pošto sam štedljiv, obično odbijam zahvaljujući vašem pozivu na kafu ili piće jer svoju vitalnu energiju definitivno uzimam iz baterija. Ali čak i ako ne staneš i prospeš preko mene šoljicu svog kofeina koji me pokupi, neću dozvoliti da to pokvari stvari i preći ću preko toga sa milošću. Moja sposobnost da se hvalim otpornošću na prosipanje čini me dobrim prijateljem za dom i kancelariju.

Reći ću ti kad mi bude dosta

Pošto imam štedljiv energetski apetit, iscrpljivanje vučenjem je prilično težak posao, ali će mi i dalje trebati novi život u vidu novih baterija tokom vremena. Ali pre nego što se to desi, obavestiću te svetlosnim indikatorom mnogo unapred. Bez brige zbog mog iznenadnog penzionisanja, ostavljajući vas samo sa nedovršenim poslom i gomilom glavobolja.
YKB 2020CS

Specifikacije:

Ulazna snaga 1,5V/6mA (1x AAA)
Konekcija 2,4G bežična
Radni domet < 10 metara
Vreme stanja pripravnosti 180 dana
Neprekidno vreme rada <200 časas
Materijal ABS
Méret 440 x 135 x 22 mm
Zahtevi sistema USB priključak
  Windows 7/8/10
  Mac OS X

Preuzmi

Manual Preuzmi
Declaration of Conformity Preuzmi
Images Preuzmi