menu
YKB 2025CS

2.4G ​​bežična tastatura sa pozadinskim osvetljenjem SPLENDOR

  1. Pristojno belo LED pozadinsko osvetljenje
  2. Ugrađena punjiva baterija
  3. Niske kapice tastera i tihi prekidači

Udobnost i praktičnost

Najvažnija stvar za rad na računaru je dodatna oprema koja ne samo da dobro funkcioniše, već mora da zadovolji zahtevne zahteve korisnika. Tasteri niskog profila u kombinaciji sa tihim membranskim prekidačima čine ovu bežičnu tastaturu od 2,4G sa pozadinskim osvetljenjem pravim partnerom za vaše udobno kucanje. Tastatura takođe ima multimedijalne tastere i numeričku tastaturu.

Razume vaše potrebe

Cenićete podesive nožice koje se naginju i koje obezbeđuju savršenu poziciju i stabilnost tastature prilikom kucanja na stolu. Punjenje se može obaviti bez problema dok koristite tastaturu, tako da nećete biti primorani da prekidate svoj rad ni na koji način. Da biste sačuvali vek trajanja baterije, možete jednostavno da isključite tastaturu kada se ne koristi da biste produžili vek trajanja baterije i intervale punjenja. Bežična tastatura je takođe otporna na prosipanje zahvaljujući kanalima za odvodnjavanje koji se nalaze na donjoj strani tastature.

Atraktivan izgled

Prijatno i veoma vidljivo belo LED pozadinsko osvetljenje pomaže u ravnomernoj vidljivosti svih tastera čak i u okruženjima sa slabom vidljivošću. Pozadinsko osvetljenje ima tri podesiva nivoa svetline koji se mogu podesiti po želji ili se pozadinsko osvetljenje može potpuno isključiti.
YKB 2025CS

Specifikacije:

Nominalni ulaz 5 V DC / 30 mA (USB C)
Ugrađena baterija 1400mAh (litijum)
Vreme punjenja 2 h
Vreme rada 35/800h sa/bez pozadinskog osvetljenja
Konekcija 2.4G bežićno
Operativni domet < 10 metara
Maksimalna snaga predajnika na 2,4 GHz - 2,4835 GHz 100 mW
Materijal ABS
Kabl USB A / USB C 1,5 m
Dimenzije 443 × 150 × 24,5 mm 
Težina 690 g

Preuzmi

Manual Preuzmi
Declaration of Conformity Preuzmi
Images Preuzmi