menu
YKB 2010CS

2.4G ​​bežična tastatura COMPACT

  1. Ergonomičan dizajn
  2. Nizak profil i tihi prekidači
  3. Plug & Play

Moderna i udobna

Očigledno ćeš provesti dosta vremena sa mnom. Bilo da si na poslu ili uživaš u slobodnim aktivnostima, gledaćeš na mene. Zbog toga je moje tanko dizajnersko kućište napravljeno od vrhunskih materijala prijatnih na dodir. U kombinaciji sa mojom kompaktnom veličinom, ja ću biti tvoj idealan pomoćnik za duge radne dane i večeri.

Intuitivna i tiha

Zahvaljujući mojim tihim prekidačima, svaki pritisak na taster je skoro nečujan. Pored toga, ova tehnologija će obezbediti udobno kucanje sa trenutnim odgovorom. Na mom kućištu ćeš takođe pronaći multimedijalne tastere u redu F1-F12 koji ti omogućavaju da kontrolišeš najčešće korišćene aplikacije samo jednim pritiskom na taster. Takođe se mogu fiksirati u jednom od režima (multimedijalne funkcije ili izvorne funkcije F1-F12) pomoću tastera Fn koji se može zaključati.

Isplativa i pametna

Ne moraš da brineš o mom životnom veku. Napajanje se obezbeđuje pomoću dve AAA baterije (uključene), a takođe sam opremljen automatskim prebacivanjem u režim mirovanja radi uštede energije. Sve se dešava bez tvog znanja nakon 5 sekundi neaktivnosti. Samo ponovno pokretanje je tako munjevito da nećeš ni primetiti. Kada zaista ostanem bez energije, moja integrisana LED indikacija će te obavestiti.
YKB 2010CS

Specifikacije:

Ulazna snaga 3V/≤ 15mA (2x AAA)
Konekcija 2,4G bežična
Radni domet < 10 metara
Vreme stanja pripravnosti 180 dana
Neprekidno vreme rada 240 časas
Materijal ABS
Méret 373 x 120 x 19 mm
Zahtevi sistema USB priključak
  Windows 7/8/10
  Mac OS X

Preuzmi

Manual Preuzmi
Declaration of Conformity Preuzmi
Images Preuzmi