menu
YPB 500

Bežična Power Bank eksterna baterija

  1. Kompaktna veličina
  2. Bežično punjenje 15W
  3. Kompatibilna sa MagSafe uređajima

KAPACITET KOJI ĆE VAS ZADIVITI

Ako vam je Marko Polo u srcu i putevi su vaš drugi dom, ne dozvolite da vas prazan mobilni telefon iznenadi. Zato se opremite za svoja putovanja sa YENKEE YPB 500 eksternom baterijom, koja će obezbediti dovoljno snage za vaš mobilni uređaj čak i kada ste duboko u šumi. Sigurno će impresionirati svojim kapacitetom od 5.000 mAh, kompaktnim dizajnom, bežičnim punjenjem i USB-C i USB-A konektorima.

PUNITE SA ILI BEZ KABLOVA

Sa neverovatnom izlaznom snagom do 15W, YENKEE YPB 500 eksterna baterija vam omogućava da pouzdano bežično punite iPhone 12 i 13 serije. Jednostavno postavite uređaj na magnetnu površinu, uključite dugme i MagSafe tehnologija će sam telefon poravnati sa središtem tako da se puni 100% efikasno. Sa ovim rešenjem, možete bezbedno da nosite svoj iPhone bez pauze za punjenja. YENKEE YPB 500 takođe podržava Quick Charge 18W i Power Delivery 20W i može da puni druge brendove mobilnih telefona zahvaljujući Qi standardu.

SAVRŠEN PRATILAC NA PUTOVANJU

YENKEE YPB 500 možete napuniti veoma brzo za oko 2 sata koristeći USB-C port, koji takođe daje napajanje vašem mobilnom telefonu. Njena kompaktna veličina i mala težina su takođe velika prednost, čineći YENKEE YPB 500 savršenim partnerom za vaša putovanja. Osim toga, obaveštavaće vas o trenutnom statusu baterije putem LED signalizacije, tako da ćete znati kada da se uključi na vreme.
YPB 500

Specifikacije:

Baterija Litijum polimer
Kapacitet 5 000 mAh
Ulaz Tip C PD 20W
Izlaz Tip C PD 20W
  USB A QC 18W
Bežično 5 W, 7,5 W, 10 W, 15 W
Veličina 105 × 66 × 16 mm
Težina 138 g

Preuzmi

Declaration of Conformity Preuzmi
Manual Preuzmi
Images Preuzmi