menu
YKB 4020

Bežična numerička tastatura od 2.4G

  1. Plug & Play
  2. Tanask dizajn
  3. Prenosiva veličina

Nabavite punu tastaturu

Nedostaje vam odeljak sa numeričkom tastaturom u notebook računaru? Upoznajte ovu! Ja sam bežična numerička tastatura YKB 4020. Ja se ponašam kao dizajnerski i funkcionalni pribor za vaš notebook računar. Ja sam najbolje rešenje za notebook računare bez integrisane numeričke tastature. Bićete oduševljeni mojim tankim dizajnom.

Olakšaću ti posao

Pomoći ću svima koji rade u računovodstvu, sa tabelama i finansijskim tabelama. Numerička tastatura nudi više tastera pored brojeva. Specijalni tasteri sa brojnim praktičnim funkcijama i prečicama za svakodnevne poslove ubrzaće vaš rad.

Najveća pogodnost sa Plug & Play

Tehnologija Plug & Play oslobodiće vas mukotrpnih i zamornih podešavanja. Omogućava lakše prepoznavanje i podešavanje hardvera. Moja kompaktna veličina će vam omogućiti da me koristite u svojim rutinskim kancelarijskim poslovima, na poslovnom putu ili sastancima. 

Život bez žica

Žice su nestale. Pošto takođe pratim ove trendove, možete me povezati preko USB dongl koji radi na stabilnim talasima od 2,4 GHz. Pored toga, u mom paketu ćete pronaći redukciju TYPE-C, koja vam omogućava da povežete svoj ključ sa prenosivim računarima sa USB-A i USB-C portovima.
YKB 4020

Specifikacije:

Priključivanje 2.4G bežićno
Operativni domet < 10 metara
Dimenzije 133 x 86 x 20 mm
Težina 90 g
Radni napon 1.5V DC AAA (isporučene)
Radna struja 6 mA
Zahtevi sistema USB priključak
  Windows Vista/7/8/10
  Mac OS X

Preuzmi

Manual Preuzmi
Images Preuzmi