menu
YSM 610

Automatska montaža bežičnog Qi punjača za vozilo

  1. Korišćenje jednom rukom
  2. Potpuno automatsko zaključavanje
  3. Brzo bežično punjenje od 10W

Sloboda pre svega

Potpuno automatska montaža za vozilo sa sertifikovanim bežičnim Qi punjačem i podrškom za brzo punjenje s izlazom do 10W je pogodna za sva vozila zahvaljujući tri načina pričvršćivanja.
Další
Zpět
Sloboda pre svega

Kako radi?

Kada je električno napajanje priključeno, čeljusti montaže se automatski otvaraju. Kada je telefon umetnut u držaču, čeljusti se automatski zatvaraju na osnovu bežičnog punjenja da odgovara veličini telefona. Bočna dugmad na dodir kontrolišu čeljusti montaže, omogućavajući vam da koristite montažu jednom rukom.
Další
Zpět
Kako radi?

Otkrijte

Pakovanje obuhvata dve vrste pričrvšćivanja. Možete koristiti montažu koja se stavlja u ventilacione otvore, na instrument tabli ili na vetrobranskom staklu.
Další
Zpět
Otkrijte

Budućnost punjenja

Punjač podržava brzo punjenje s izlaznom snagom do 7,5W i 10W. Zahvaljujući pametnom čipu, punjač prepoznaje vaš uređaj i započinje punjenje s optimalnom snagom. Za postizanje brzog punjenja potrebno je da priključite adapter sa QC 2.0 ili QC 3.0 tehnologijom na punjaču.
Další
Zpět
Budućnost punjenja

Kompatibilnost i konfiguracija

Adaptivni držač s montažom na vetrobransko staklo/instrument tabli vam omogućava da podešavate visinu i rastojanje telefona u skladu s potrebama vozača.
Další
Zpět
Kompatibilnost i konfiguracija

Sloboda pre svega

Ja sam potpuno automatski nosač za automobil sa sertifikovanim bežičnim Qi punjenjem i podrškom za brzo punjenje sa maksimalnom snagom do 10W. Uklapam se u sve automobile zahvaljujući tri načina pričvršćivanja. Možete me lako zalepiti na vetrobran ili me zakačiti u otvor za ventilaciju automobila. Dozvoliću vam da sa lakoćom punite svoj pametni telefon tokom vožnje. Kontrolišite me samo jednom rukom i uživajte u slobodi vožnje.

Kako to funkcioniše?

Lakše je nego što ste ikada mogli pomisliti. Nema potrebe za podmetačima ili nalepnicama na telefonu, umetanje i izbacivanje je potpuno automatsko. Ja sam zgodan uređaj koji kombinuje automatski držač za automobil sa bežičnim Qi punjačem. Fleksibilan sam sa mnogim opcijama pozicioniranja. Bočna dugmad na dodir kontrolišu čeljusti montaže, omogućavajući vam da koristite montažu jednom rukom.

Budućnost punjenja

Pogledajte bežično punjenje koje podržava funkciju brzog punjenja sa snagom od 7,5 W i 10 W. Zahvaljujući pametnom čipu, ja mogu prepoznati vaš uređaj i započeti punjenje s optimalnom snagom. Zar ovo ne zvuči genijalno? Da biste postigli maksimalnu snagu i brzo punjenje, samo povežite punjač na adapter sa podrškom za QC 2.0 ili QC 3.0 tehnologiju i možete krenuti na put.

Kompatibilnost i konfiguracija

Revolucionarni nosači - automatski nosač za automobil koji podseća na dodatnu opremu budućnosti. Takođe ćete mi se svideti. Kompatibilan sam sa svim telefonima opremljenim bežičnom tehnologijom koja podržava Qi standard direktno iz fabrike. Ako posedujete pametni telefon bez karakteristika potrebnih za bežično punjenje, potrebno je da punite preko bežičnog punjača za prijemnik ili da koristite posebne poklopce koji vam omogućavaju da punite preko ove podloge.

Pogodna kontrola

Nosač se automatski zaključava, nema potrebe da brinete da će vam telefon pasti sa nosača i pokvariti se u trenutku bez zaštite. Punjač je opremljen s detektorom za strane predmete, zaštitom od pregrejanja, ulaznog prenapona i izlazne prekomerne struje. Ova višestruka zaštita će vam pružiti apsolutnu sigurnost u nastavku i slobodu vožnje bez neprekidne provere statusa punjenja vašeg uređaja. Ako u nosač umetnete uređaj bez podrške za bežično punjenje, LED indikator na strani punjača će treptati, prekidajući proces punjenja.

Otkrijte

Pakovanje obuhvata dve vrste pričrvšćivanja. Možete me pričvrstiti u otvore za ventilaciju, na instrument tabli ili na vetrobransko staklo vašeg automobila. Moj podesivi nosač za pričvršćivanje stakla/komandne table vam omogućava da podesite položaj telefona na željenu visinu i razdaljinu u skladu sa vašim potrebama kako biste postigli najveću lakoću kontrole.
YSM 610

Specifikacije:

Ulaz 5V/2A, 9V/1,67A, USB C
Izlaz 5V/1A, 9V/1,2A
Standard proizvoda Qi
Rastojanje punjenja ≤10 mm
Efikasnost punjenja ≤80 %
Maksimalna širina telefona 90 mm
Težina 350 g
Dimenzije 114 x 72,5 x 58 mm
Materijal ABS + PC
  USB C kabl za punjenje je uključen
Dužina kabla 1 m

Preuzmi

Manual Preuzmi
Images Preuzmi