menu
YSP 2025

2.0 aktivni zvučnici za računar

  1. Odličan i precizan zvuk
  2. Konektivnost preko žice i Bluetooth-a
  3. Prilagođavanje zvuka i daljinski upravljač

Živite za muziku

Svi koji vole da budu povezani sa računarom, slušaju muziku ili gledaju filmove ceniće odličan zvuk. A mi smo tu za one koji žele da dodaju odličan dizajn preciznom zvuku. Nas dvojica braće zvučnika smo dobri momci. Imamo dobar razlog da budemo jer će zvučnici od 40 W zajedno sa preciznim dizajnom obezbediti čist, bogat bas i precizne visoke tonove. Definitivno vas nećemo smiriti.

Kod kuće kao u studiju

Neko voli retro, neko industrijski. Ukusi se razlikuju kod ljudi. Mi smo apsolutno idealno rešenje za one koji vole visoku tehnologiju i prilagođavaju svoje domove u jedan veliki studio prepun tehnoloških uređaja. Takođe, ne morate da budete inženjer da biste nas postavili. Bočna kontrolna tabla je intuitivna za svakoga. A ako jednostavno ne želite da ustanete sa kauča i ometate divan zvuk, samo uzmite zgodan daljinski.

Volimo prijatelje

Mi smo altruisti. Znamo kako da se sprijateljimo sa telefonom, tabletom, računarom, televizorom i drugim predajnicima. Možete nas povezati pomoću klasičnog 3,5 mm konektora, najsavremenijeg Bluetooth 5.0 ili možete da puštate svoje omiljene pesme sa microSD kartice ili USB fleške. Jednostavno ne čekajte više i slušajte!
YSP 2025

Specifikacije:

Izlazna snaga 40W (2x 20W) RMS
Ulazna snaga 100 ~ 240VAC, 50/60Hz
Jedinica zvučnika Φ52mm x 2 + 3.5"x 2
Frekventni odziv 60Hz ~ 20KHz
Prividni otpor 8 oma
Bluetooth verzija 5.0
Dužina električnog kabla 1,5m
Dužina audio kabla 1,5m (3,5mm džek)
Dužina satelitskog kabla 1,8m
Dimenzije 115 x 185 x 159mm
Težina 2500 g

Preuzmi

Manual Preuzmi
Declaration of Conformity Preuzmi
Images Preuzmi