menu
YAT UN1

Univerzalni adapter za putovanja

  1. Kompaktna zasnova
  2. Univerzalna uporaba
  3. Trije izhodni priključki USB

Univerzalni adapter za putovanja


Univerzalni adapter za putovanja je revolucionarno rešenje za putovanja koje omogućava besprekorno povezivanje elektronskih uređaja sa električnom mrežom širom sveta. Njegov kompaktan dizajn i klinovi na uvlačenje čine ga idealnim saputnikom za svakog putnika. Zahvaljujući univerzalnoj izlaznoj utičnici, moguće je lako povezati električne uređaje iz različitih zemalja bez potrebe za dodatnim adapterima.

Putni adapter je neophodan dodatak za svakoga ko često putuje širom sveta. Idealan je za poslovna putovanja, odmore i studijske boravke. Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, lako se uklapa u putnu torbu ili aktovku i omogućava vam da povežete elektronske uređaje kao što su telefoni, tableti, laptopovi, kamere i drugo, bez obzira u kojoj se zemlji nalazite.

Ovaj adapter se može koristiti u svim zemljama sveta, uključujući Evropu, Severnu Ameriku, Aziju, Australiju i druge delove sveta, zahvaljujući širokom spektru podržanih utičnica. Univerzalni putni adapter ima ulaz za napon u opsegu od 100V do 250V, što garantuje kompatibilnost sa različitim električnim mrežama širom sveta. Širok spektar priključaka (podržani tipovi utičnica: A, B, C, E, F, G, I, J, L, N) i tri USB porta sa izlaznim naponom od 5V i strujom od 3A, idealno za brzo punjenje mobilnih uređaja.

Konstrukcija računara otpornog na plamen i bakra obezbeđuju bezbednu i pouzdanu upotrebu, dok kompaktna veličina i težina od 215 g dodaju udobnost i prenosivost.
YAT UN1

Specifikacija:

Svojstvo Vrednost
Ulaz AC 100V - 250V
Maksimalna struja 10,0A
Ulazne utičnice B / G / I / F / E
Kompatibilne izlazne utičnice A / B / C / E / F / I / G / L
Izlaz  
3x USB A DC 5.0V/3.0A (max. 15.0W)
Materijal PC otporan na vatru + bakar
Dimenzije 75x63x61mm
Težina 215g

Preuzmi

Images Preuzmi