menu
YTC 081

8-u-1 adapter s više portova tipa-C

  1. Plug & play
  2. 8-u-1 rešenja
  3. Vrhunski aluminijumski dizajn

8-u-1 rešenja

Univerzalno USB C čvorište s više portova za laptopove nudi proširenje vašeg uređaja sa do 8 portova uključući 4K HDMI i isporučivanje snage do 100W.
Další
Zpět
8-u-1 rešenja

Plug & Play

Čvorište s više portova je kompatibilno sa svim uređajima opremljenim sa USB-C portom, nezavisno od operativnog sistema. U podržane operativne sisteme spadaju MacOS, IpadOS, Windows 7/8/10, Chromebook i Android.
Další
Zpět
Plug & Play

5Gbps

Za brže upravljanje vašim datotekama koristite 2x USB 3.0 sa odličnom brzinom prenosa podataka do 5Gps.
Další
Zpět
5Gbps

Prvoklasni tip C port 3.2 Gen.2

Prvoklasni tip C port 3.2 Gen.2 puniće vaš uređaj dok su ostali portovi u upotrebi zahvaljujući tehnologiji Power Delivery 3.0, koja podržava snagu punjenja do 100W.
Další
Zpět
Prvoklasni tip C port 3.2 Gen.2

4K / 30Hz

HDMI izlazni port, koji podržava rezoluciju do 4K/30Hz, dodaje drugi monitor na vašem radnom stolu.
Další
Zpět
4K / 30Hz

8 razloga da se povežete

Ja sam univerzalni USB-C čvorište koje proširuje vaš notebook računar sa do 8 dodatnih konektora. Mogu da koristim tehnologiju Power Delivery 3.0 sa kojom do 100W energije ulazi u vaš laptop. U saradnji sa vrhunskim USB-C portom 3.2 gen. 2, sigurni ste da će se vaš uređaj brzo i najvažnije trajno napuniti. Sve to u kompaktnom metalnom kućištu koje je idealno za putovanja.

Praktičnost igra ključnu ulogu

Povežite svoju omiljenu tastaturu ili miša sa tri USB-A konektora. Dva od njih su direktno klase 3.0, što za vas znači brzinu prenosa podataka do 5Gbps. Zahvaljujući tome, bez problema ćete povezati vašu flešku ili eksterne diskove, a istovremeno ću raditi sa njima izuzetno brzo. Mogu da se nosim sa bilo kojim sistemom. Bez obzira da li ste ljubitelj macOS -a, iPadOS -a ili Windows -a, vaša elektronika će me uvek razumeti.

Ja mogu učiniti sve!

Treba da proširite radnu površinu drugim monitorom? Nema problema. U rezoluciji 4K i 30 Hz, možete povezati omiljeni monitor pomoću klasičnog HDMI -a u sekundi. Baš kao i vi, više volim internet vezu preko LAN -a. Potpuni RJ-45 konektor na mom kućištu će vam to omogućiti. Sa današnjim ograničenim brojem konektora na prenosnim računarima, prisustvo čitača MicroSD i SD kartica učiniće vas srećnim.
YTC 081

Specifikacije:

Ulaz USB C 3.2 Gen.1
Izlaz Tip C (100W)
  HDMI 4K / 30 Hz
  1× USB 2.0
  2× USB 3.0
  Port RJ-45 Ethernet (1 000 Mb/s)
  SD otvor 
  Micro SD otvor
Materijal Aluminijum + ABS
Težina 79 g
Dimenzije 15 × 5 × 1,7 cm
Dužina kabla 17,5 cm
Zahtevi sistema MacBook (USB Type C) OS X System
  Chromebook Pixel
  Linux
  Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP
  iPadOS

Preuzmi

Manual Preuzmi
Images Preuzmi